4 baterijska baterija za polnjenje akumulatorja

4 baterijska baterija za polnjenje akumulatorja

Združljiva z vsemi luči Magicshine z okroglim vtičem je nova baterijska baterija MJ-6116 s 4-celično polnitvijo. Ta 4-celični akumulator je zelo vsestranski, saj zagotavlja več kot 4 ure časa delovanja za manjše luči, kot je MJ-900, in skoraj eno uro in pol pri veliki 3000-luči svetlobi ...

Chat Now

Podrobnosti izdelka

Združljiva z vsemi luči Magicshine z okroglim vtičem je nova baterijska baterija MJ-6116 s 4-celično polnitvijo.

3.jpg

Ta 4-celični akumulator je zelo vsestranski, saj zagotavlja več kot 4 ure časa delovanja za manjše luči, kot je MJ-900, in skoraj eno uro in pol na veliki 3000-lučni lumenski svetlobi, kot je MJ-906. Z zmogljivostjo 5200 mAh na večini sodobnih mobilnih telefonov predstavlja tudi 2 polnjenja.

5.jpg

Izhod 7,4 V je enako kot njegov predhodnik MJ-6096, kot pri večzaščitnem vezju, ki podaljša maksimalno življenjsko dobo baterije in zagotavlja prekomerno polnjenje, prekomerno praznjenje in prenapetostno zaščito, kar zagotavlja varno uporabo in vrhu uspešnost iz vaših kolesnih luči.

2.jpg

Zdaj se lahko zaračunajo prek starega polnilnika z okroglim vtičem Magicshine in Micro-USB, zato se lahko trenutna zmogljivost akumulatorja enostavno preveri s 3 zelenimi LED indikatorskimi lučmi.

4.jpg

Vodotesno pokrovček silikonskega vratu za stranske konektorje polnilnika je priložen kot privzeti pripomoček skupaj z najlonskimi trakovi za pritrditev baterije na vaši cevi.


Hot Tags: 4-celična baterija za ponovno polnjenje, iz ZDA, trgovina, poceni, popust, najboljša, trajna, kakovostna, nizka cena
Sorodni izdelki

Povpraševanje