500 Lumen mestni kolesarski žaromet

500 Lumen mestni kolesarski žaromet

Ponudba novosti Magicshine za leto 2018, žaromet za urbana kolesa Allty500, enojna LED CREE XP-L, ki zagotavlja 500 lumnov dejanskega izhoda, je temperatura nekoliko toplejša od dnevne svetlobe. Veliki površinski odvod toplote se nahaja na vrhu LED-ja, ki učinkovito vzdržuje najvišjo moč ...

Chat Now

Podrobnosti izdelka

2.jpg

Ponudba novosti Magicshine za leto 2018, žaromet za urbana kolesa Allty500, enojna LED CREE XP-L, ki zagotavlja 500 lumnov dejanskega izhoda, je temperatura nekoliko toplejša od dnevne svetlobe. Veliki površinski odvod toplote se nahaja na vrhu LED-dioda, kar omogoča učinkovito vzdrževanje najvišje moči med 1,5-urnim delovanjem akumulatorja. Vgrajena varnostna lučka je še posebej uporabna, ko prižgete luči na čeladi. Rdeča LED luči zadnje luči ima konstanten način in dva načina bliskanja se preprosto vključita z dvojnim pritiskom na gumb za vklop.

4.jpg

Allty500 uporablja univerzalno montažno bazo Garmin in ima pasove za krmilo in čelado. Sami nosilci se lahko hitro in enostavno namestijo na svoje kolo ali čelado, svetloba pa se lahko brez napora pritrdi in se hitro odpre za hitro polnjenje. Logotip zadnje luči zadaj po vrhu navzdol označuje raven preostale ravni akumulatorja.

3.jpg

Konstruiran je tako, da je zelo skladen s svojo zmogljivostjo in trajnostjo. Razmerje med ceno in vrednostjo za serijo Allty je težko premagati.


Hot Tags: 500 luči mestnih kolesnih žarometov iz ZDA, trgovina, poceni, popust, najboljša, trajna, kakovostna, nizka cena
Sorodni izdelki

Povpraševanje