Super svetla mestnih kolo luč

Super svetla mestnih kolo luč

Ena od naše najnovejše Poleg rep svetlo vrstica. Seemee 20 je luč super svetla mestnih kolo rep, namenjen za super lahek in priročen za uporabo. STORŽEV rdeče LED ustvarja 20 lumnov max proizvodnje. To je veliko vidna v mestnih ulicah na svetlobo s 180 stopinj vidnosti repom...

Chat Now

Podrobnosti izdelka

Ena od naše najnovejše Poleg rep svetlo vrstica. Seemee 20 je luč super svetla mestnih kolo rep, namenjen za super lahek in priročen za uporabo.

3.jpg

STORŽEV rdeče LED ustvarja 20 lumnov max proizvodnje. To je veliko vidna v mestnih ulicah na svetlobo s 180 stopinj vidnosti repom. Pritrditev osnove za Seemee 20 temelji poševno pod kotom, če so nameščeni na sedežna opora, rep svetlobo kaže naravnost nazaj vodoravno, ne izgubljamo en lumen svetlobe na tla.

2.jpg

Seemee 20 tehta zgolj 17g, vodotesno in USB polnjenje. Vgrajeno v litij polimer baterija je sposobna vzdrževati stalno način pod max izhod za približno uro in pol. 2 načini bliskavice traja dvakrat dlje. Namenjena je majhen, lahek in gospodarske, zadnjo luč Seemee 20 je idealno za študente, najstnike in otroke.

4.jpg

Privzeto dodatki za Seemee 20 so silikonom O-ring za vgradnjo in mikro-USB polnilni kabel.


Hot Tags: super svetla mestnih kolo luč, iz ZDA, nakupovanje, poceni, popust, najboljši, trajnem, kakovost, nizko ceno
Sorodni izdelki

Povpraševanje